Otak Blue characters Î 7

characters Ø eBook, PDF or Kindle ePUB ↠ Izzat Roslan

Ramai je pakar yang cakap bahawa ketagihan bahan lucah ni sama macam ketagihan dadah It's really tough addiction to counter seriouslyTapi korang tak berseorangan sebab saya tulis buku ini untuk membantu bukan untuk menghukum I've been there I've done that I've struggled uitting it and you don't have to go throw what I've gone throughSatu benda yang saya harapkan ialah kalaulah ada orang yang bagita.

review Otak Blue

Otak Blue[Download] Otak Blue By Izzat Roslan Citybreakscheap.co.uk Ketagih dengan pornYe saya tahu memang susah Saya ada pengalaman sendiri dan pengalaman orang lain In fact ramai je pakar yang cakap bahawa ketagihan bahan lucah ni sama macam ketagihan dadah It's rea Ketagih dengan pornYe saya tahu memang susah Saya ada pengalaman sendiri dan pengalaman orang lain In fact.

Izzat Roslan ↠ 7 free download

Otak Blue characters Î 7 Ù ➹ [Download] ➵ Otak Blue By Izzat Roslan ➼ – Citybreakscheap.co.uk Ketagih dengan pornYe saya tahu memang susah Saya ada pengalaman sendiri dan pengalaman orang lain In fact ramai je pakar yang cakap bahawa ketagihan bahan lucah ni sama macam ketagihan dadah It's rea Ketagih dengan pornYe saya tahu memHu saya awal awal lagi camne cara nak berhenti takdelah saya struggle tahun untuk berhentiSo that's why saya tulis buku ni compilekan pengalaman dan ilmu yang saya dah dapat for the past years untuk bantu korang yang nak uit daripada ketagihan niSaya sangat berharap buku ni dapat bantu orang yang ada ketagihan bahan lucah ataupun orang yang ada kawan atau orang terdekat yang mengalami masalah ni.

Otak Blue characters Î 7 .

9 Comments on "Otak Blue characters Î 7"

  • Muhd Imran

    Otak Blue characters Î 7 Otak BlueTerus terang expectation saya lebih tinggiSebagai orang yang turut terjerat dalam perangkap pornografi istilah oleh penulis saya berharap agar penulis memberi kaedah yang lebih spesifik untuk seseorang tu berhenti dari gejala ni di samping hanya memberitahu nasihat yang boleh didapati pada kem bina akhlak sekolah jangan duduk bilik seorang bersenam pergi joging pergi tempat crowded dll Tak dinafikan memang itu cara yang betul tapi ia macam terlalu common Perenggan tentang responden pun kelihatan biasa dan tidak kukuh seperti dibuat buatAda juga poin yang diutarakan penulis yang boleh saya kata bijak dan tidak mainstream seperti mac


  • Najmi Ayob

    Otak Blue characters Î 7 Otak BluePertama sekali buku ini mempunyai tujuan yang baik untuk mengajak penagih penagih porno di luar sana untuk kembali ke jalan yang benarNamun saya yakin tidak ramai yang akan terkesan kerana struktur bahasa yang berterabur Sekejap English sekejap Bahasa Ada perkataan English dalam ayat Bahasa dan ada perkataan Melayu dalam ayat EnglishMenulis isi dalam bahasa Inggeris tidak akan membuatkan hujah itu lebih bijak lagi nampak celanya apabila banyak kesalahan tatabahasaIsinya juga diputar putar sedangkan saya yakin ada banyak lagi komponen hujah yang boleh dimuatkan Sepatutnya tidak perlu putar putar dan cakap terus sahaja Perbanyakkan arguments sokongan dan contoh contoh yang dekat dengan pembacaSekian sila banyakkan membaca dan sertakan bahan rujukan


  • Ikram Adha

    Otak Blue characters Î 7 Otak Bluei think this book has their own audience people who know Izzat Roslan via Youtube might easily catch his idea and his style of delivering message to the audience thumbs up


  • Hilmi Azizi

    Otak Blue characters Î 7 Otak BlueBaik aku tengok blue dari baca buku macam ni Adi Fashla bin Muhamad Sani 2016


  • Adlina Tasya

    Otak Blue characters Î 7 Otak BlueRead it in one day I think it’s enough reading for me today I can say that this book are helpful to those who do not have any clue towards what is porn and the steps to end it Like some mentioned this book got its point but i am uite disappointed for its context that is repeated such as “whats porn” “why porn” “ people obsessed w porn” etc I did not skip any chapters for I want to believe that the book might have something important that I shall not pass In the end I think I should have stopped reading when I feel like it Some people does not like english being mixed with malay but in my case as a teenage I love how the writer writes it and how it mixes Hence i feel like he is talking to me Just less point to the part where the writer keep repeating the same t


  • M. Azhaari Shah Sulaiman

    Otak Blue characters Î 7 Otak BlueIni mungkin buku pertama dari penulis Malaysia yang saya baca berkaitan isu pornografi Namun bagi saya kandungannya kurang memuaskan Cycle penjurumusan itu rasanya diulang ulang pada setiap bab Aturan tulisan juga agak caca marba Lebih baik kiranya difokuskan kepada kaedah kaedah pencegahan dan withdrawal Namun ia percubaan yang baik Teruskan Kurangkan merojakkan Bahasa Tak manis


  • Jamal Ali

    Otak Blue characters Î 7 Otak Blue3 bintang untuk pembawaan konten 000001 untuk bintang untuk bahasa penulisan Hancur terukSatu of itu teruk book that I'd telah telah bacha Sila baca dengan sinis dan tanpa italik serta buat buat macam baca buku omputih dengan kesalahan grammar dan acah acah


  • Sherry Mahanum

    Otak Blue characters Î 7 Otak BlueHampeh Nak selit bahasa Inggeris untuk nampak cool tapi tensesgrammar hancur


  • Rasyidah

    Otak Blue characters Î 7 Otak BlueSuggested by my friend Katanya suruh relate dengan amalan harian kita Contoh kenapa kita susah untuk ubah attitude kita For me buku ni ok cuma bahasa campur yang menyebabkan susah untuk difahami Dalam satu ayat rojak bahasa Susah untuk menghadamkan apa yang penulis nak sampai kan